• Videoproduktion med engagement og sjæl
Videoproduktion med engagement og sjæl

Postwork blev etableret i 2007 af Sebastian Ankersen og Sune Palsgård, der begge har en fortid, og mere end 19 års erfaring hver, med videoproduktion, animation og grafik fra mediebranchen.

SEBASTIAN ANKERSEN...
er udover grafiker, også grafittimaler på lærred, elsker at fiske, samt er en aktiv crossfit'er, og den klassiske grafiker der pynter sin skærm med små plastfigurer og andet krimskrams. Han er stærk i Adobe Aftereffects og elsker når han får frie tøjler til at være kreativ - til kundernes store glæde. Sebastian redigerer, grader og animerer i 2D og 3D, og træffer de svære valg når budskabet skal balanceres op mod det visuelle design.

SUNE PALSGÅRD...
er fuld af ideer og kreative tanker, og arbejder hovedsageligt med reklame- og konceptudvikling. Han har øje for detaljen, såvel som det store overblik og fungerer ofte som instruktør eller projektleder. Uden dialog – ingen forståelse. Uden viden – ingen resultater. Så længe opgaven er kreativ er han at finde i gang med at udvikle detaljen i et logodesign, såvel som de store linier i en reklamefilm eller et undervisningsmateriale.

VORES VISION

Vores vision er at levere yderst professionelle videoproduktioner der ikke bare er visuelt betagende og godt håndværk, men også formår at levere budskabet med fokus på tanke og følelser. Det er når følelserne vækkes at der skabes handling, og får vi lov at komme med input, bruger vi vores mange års viden og erfaring fra mediebranchen, til at bygge din kommunikationsstrategi og hjælpe dig forme din virksomhed i billeder og ord. Kreativiteten betyder alt for os og siden vores start i 2007 har vi bevaret stort set alle vores kunder. Det er da ret godt ikke?