• Animation 2D/3D
Animation 2D/3D

Animationsvideoer er en god måde at kommunikere vanskelige budskaber på og hos Postwork hjælper vi både med illustrations- og animationsfilm samt 3D animation.

Animation – en anderledes måde at kommunikere på

Den visuelle forklaring skaber en aha-oplevelse og lange forklaringer bliver overflødige; en enkel tegning eller animation klarer det hele. Mange virksomheder sælger løsninger, indgår i processer, eller har forretningskoncepter på hylden, der kræver lidt mere end blot ét billede og én tekst. Har du et produkt, hvis funktion, fordel eller finesse er lidt svær at forklare så kan vi hjælpe dig med at visualisere det for dine kunder med animationsvideo.

En animation er en god og anderledes måde at profilere sig på, og langt flere virksomheder supplerer i dag deres eksisterende markedsføring med en animationsvideo. De kan laves i 2D og 3D, de kan laves i korte eller længere udgaver, de kan være enkle eller mere komplekse, og så kan de benyttes på hjemmesiden, på en skærm i butikken eller bruges fx på Youtube, Vimeo eller andre sociale medier.

VI HJÆLPER DIG FRA START TIL SLUT

Hos Postwork hjælper vi med alt fra manuskript og storyboard til produktion af animationsvideoen med speak og underlægningsmusik. Animation kan laves lige så avanceret og visuelt dragende som dit budget tillader og kan som intet andet medie komme rundt om en historie eller et produkt. Vi rådgiver også gerne omkring lanceringen af videoen og har mange års erfaring i, hvad der virker, og hvilke faldgruber, der er.

ANIMATIONSVIDEO – NÅR DU VIL UD MED ET VANSKELIGT BUDSKAB

Hos Postwork gør vi vanskelige budskaber lette at forstå via enkel grafik og iøjefaldende animationer.

Må vi også hjælpe dig? Så tag fat i os og lad os få en snak om de mange muligheder. Det er helt uforpligtende, og vi hjælper gerne. Kontakt os her.

Se nogle af vores cases her.


Animation 2D/3D

Kan laves som:

• Illustrations video 2D
• 3D animation
• motion-graphics (2D/3D)

Følgende kan indgå:
• Ideudvikling
• Storyboard
• Design+illustration
• Animation
Anne Vibeke Rejser TV-intro

Good Year

Faux idol

Jayway

Royal Arena Copenhagen