• Butiksvideo
Butiksvideo

Digital signage, in-store skærme og butiksskærme. Postwork leverer skærmsystemer til afvikling af video samt de reklamer og animationer der sælger budskaberne.

Butiksvideo og udstyr – så bliver det ikke lettere

Ventetid ved busstoppestedet, ventetid i lægens konsultation eller ventetid i køen frem til kassen ser vi som perfekte markedsføringsmuligheder. Sætter du en skærm op i øjenhøjde har du hurtigt folks opmærksomhed. Her kan du fortælle, hvorfor dit produkt er uundværligt, hvordan det bruges, du kan fortælle om aktuelle tilbud, og du kan skabe en stemning omkring produktet, som et skilt i forretningen ikke kan.

Måske ved du allerede, hvad du vil fortælle om i din butiksvideo. Ellers kan vi hos Postwork hjælpe dig godt i gang. Vi hjælper dig fra idé til konkrete film og kan levere både butiksvideoerne og systemer for afspilning til dig, så du hurtigt kommer godt videre og kan koncentrere dig om forretningen.

Hvis du ønsker flere reklamefilm – fx forskellige typer film afhængig af årstid eller sæsonvarer – så lægger vi en plan sammen. Vi vil så sørge for at tage fat i dig, hver gang vi nærmer os tiden for en ny videolancering, vi vil sammen producere filmen, og når den er parat, så uploader vi den til din skærm, hvor som helst i verden. Du behøver ikke tænke over teknikken men bare sende os en mail eller ringe os op, så ordner vi resten.

PRISER - DER PASSER DIT BUDGET

Der er ingen ende på hvor storslået og fascinerende vi kan lave de butiksfilm der skal sælge dit produkt og det er meget forskelligt hvilket budget vores kunder har. Derfor har vi lavet en enkel måde at definere budgettet på ud fra tre kategorier.

Vi har samlet information og prisforslag i en kompakt PDF-fil. Du finder PDF-filen her.

Vi leverer som nævnt også butikssystemer til afspilning af butiksfilmene i forretningen og kan rådgive dig m.h.t. skærmstørrelse og opsætning af butiksskærme samt at vi kan anbefale dig skærme der passer til dine ønsker og dit budget.

BUTIKSVIDEO – NÅR DU VIL UDNYTTE DINE KUNDERS VENTETID

Hos Postwork laver vi butiksvideoer, som understøtter dit salg.

Må vi også hjælpe dig? Så tag fat i os og lad os få en snak om de mange muligheder. Det er helt uforpligtende, og vi hjælper gerne. Kontakt os her.


Video til butikker

Kan laves som:

• Videoproduktion on location
• Studieoptagelser
• Animation 2D/3D

Følgende kan indgå:
• Ideudvikling
• Videooptagelse
• Voice-over
• Redigering
• Animation 2D/3D
• Grading

Dæk promo - simple

Dæk promo - advanced

Dæk promo - pro

Bertoni butiksvideo

Puma butiksvideo